La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i l’Ajuntament de Prats de Lluçanèsorganitzen una nova edició del concurs d’aparadors que enguany arriba a la 35a entrega.

Aquest dimecres, 23 de desembre, tres experts en decoració i belles arts avaluaran els diferents comerços entre dos quarts de 6 de la tarda i les 8 del vespre. A més, com a novetat, els premis d’aquest any seran publicitat en mitjans com La Rella o Ràdio Berga per a fer publicitat dels establiments guanyadors.

Des de l’organització s’ha informat que els aparadors que no estiguin visibles i il·luminats dins de l’horari de visita no seran considerats per a la concessió de premis ni tampoc ho seran els que no estiguin decorats.

Guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal de l’any 2014

Les deliberacions, que seran secretes i inapel·lables, es donaran a conèixer aquest dijous, 24 de desembre, a través del web municipal i amb l’entrega dels diferents distintius que es reparteixen en les següents categories:

  • Premi a l’aparador amb més qualitat artística
  • Premi a l’aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient
  • Premi a l’aparador que reflecteixi millor les tradicions catalanes nadalenques

Al certamen, en què hi poden participar tots els comerciants del poble, va començar amb el guarniment dels diversos aparadors el passat 13 de desembre, coincidint amb la Fira de Santa Llúcia, i durarà fins al proper dijous, 6 de gener.