Segons indica el calendari de recollida porta a porta, el dilluns 24 de juny, tot i ser dia festiu, s’efectuarà la recollida de la fracció orgànica. El dimarts 25 es farà la de multiproducte amb normalitat. Ara bé, durant els propers dos dies de celebració de les Festes de Sant Joan i els Elois el servei experimentarà alguns canvis.

En primer lloc, els veïns de la plaça Vella han de deixar avui les bosses de la fracció orgànica a la plaça Perot Rocaguinarda, ja que s’hi celebra la revetlla i el camió no hi podrà accedir.

D’altra banda, demà dilluns 24 de juny, la instal·lació de l’escenari per a la celebració del Ball de Gala a la plaça Nova tampoc permetrà l’accés al camió que normalment realitza el servei de recollida d’escombraries. Per això, els veïns de la zona hauran de dipositar les bosses de multiproducte corresponents a la recollida de dimarts 25 al punt d’aportació indicat a la plaça de l’U d’Octubre.

Així doncs, amb motiu de les Festes de Sant Joan i els Elois d’enguany, i per facilitar-ne el bon desenvolupament, us demanem la vostra col·laboració i us preguem que traieu les vostres d’escombraries una vegada hagin transcorregut els diferents actes programats com la cercavila infantil, la passada i el contrapàs.

D’aquesta manera, podrem gaudir d’una festa més lluïda i sense entrebancs i, al mateix temps, es podrà realitzar el servei de recollida amb tota normalitat.