El 9 de setembre es posa en marxa el quart curs de l’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès, un nou model de formació esportiva amb l’objectiu de desenvolupar el potencial dels infants a través d’una proposta diversificada de diferents models corporals per tal que puguin experimentar un desenvolupament motriu i emocional òptim durant la seva primera etapa escolar. El programa consta de quatre grups, des d’I3 fins a 3r de Primària.

Grups, horaris i preus

GRUP 1

Dirigit a: I3.

Dies i horari: dimecres de 17:15 a 18.10h.

GRUP 2

Dirigit a: I4.

Dies i horari: dilluns de 17:30 a 19:00h i dimecres de 18.15 a 19.15h.

GRUP 3

Dirigit a: I5.

Dies i horaris: dimarts de 17:30 a 19:00h i divendres de 17:30 a 19:00h.

GRUP 4

Dirigit a: De 1r a 3r de Primària.

Dies i horaris: dijous de 17:30 a 19:00h.

Inscripcions

El període d’inscripcions ja està obert en aquest enllaç.

Objectius de l’Escola Motriu i Esportiva

Uns dels objectius principals de l’escola és augmentar el nombre de nens i nenes que practiquen esport i que aquests arribin amb majors possibilitats motrius i emocionals per afrontar una carrera esportiva o artística amb majors garanties d’èxit, crear hàbits i adherència a la pràctica esportiva saludable i potenciar el vincle amb les entitats esportives. El programa d’activitats serà dins un format lúdic, diversificat, no competitiu i la posada en pràctica de valors cap a un mateix i cap als altres.

L’Escola Motriu i Esportiva de Prats de Lluçanès es realitza amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès, el Consell Esportiu d’Osona i les entitats i associacions del territori per tal de donar una oferta esportiva municipal conjunta i per a tothom.