20.6 C
Prats de Lluçanès
dimecres, 4 d'octubre de 2023
Inici 1r concurs de versions del “Fum, fum, fum”

1r concurs de versions del “Fum, fum, fum”

Una de les nadales més interpretades a l’actualitat, amb traduccions a diverses llengües, és el “25 de desembre” que coneixem amb el nom de “Fum, fum, fum”, una cançó que, com moltes altres de la mateixa tipologia, se’n desconeix l’origen, però de la qual Prats de Lluçanès n’és el bressol.

El pradenc Joaquim Pecanins i Fàbregas va aplegar-la en un recull a Prats, entre el 1903 i el 1904, en una època en què algunes nadales van deixar de cantar-se a l’església i van començar a formar part del repertori coral.

Amb l’objectiu de fer costat al sector cultural tan afectat per la pandèmia, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i Òmnium Cultural Osona-El Lluçanès convoquen el primer concurs de versions d’aquesta nadala popular i vinculada a la història del poble.

DETERMINACIÓ DE LES PERSONES GUANYADORES

Les persones guanyadores seran escollides pel jurat professional que tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals.

Els guanyadors es faran públics el 13 de desembre a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. L’entrega de premis es farà durant els actes de la Festa Major de Sant Vicenç, sempre i quan les mesures sanitàries ho permetin.

Els grups i persones participants cedeixen a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès l’ús del material presentat en aquest concurs per a usos promocionals.

La participació en el concurs suposa l’acceptació de les bases.

PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs s’haurà d’entregar el següent material: Versió original pròpia en format mp3 a festes@pratsdellucanes.cat, una foto recent i grups i solistes professionals hauran d’enviar un enllaç o mp3 amb temes publicats en discogràfiques.

L’inscripció es farà exclusivament a través del web http://fumfumfum.pratsdellucanes.cat.

El període d’inscripcions finalitza el 10 de desembre de 2020. Els finalistes seran escollits per un jurat professional.

CATEGORIES DE PARTICIPACIÓ

Millor versió professional de grups i solistes.
  Millor versió amateur.

PREMIS

1. Millor versió professional de grups i solistes. 600 euros + gravació videoclip a Prats de Lluçanès.

2. Millor versió amateur. 150 euros + actuació en directe en la programació nadalenca de l’any 2020 (en cas que les mesures sanitàries no ho permetin l’actuació es farà de forma telemàtica o al llarg de l’any 2021).

FORMULARI


Responsable:
Ajuntament de Prats de Lluçanès Pg. Lluçanès, s/n, Cal Bach Telèfon 938560100 Correu electrònic: ajuntament@pratsdellucanes.cat Ajuntament de Prats de Lluçanès

Finalitat:
Gestió de propostes per al pressupost participatiu de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Categories de dades:
Seran tractades les dades identificatives, les dades de característiques personals, les dades d'ocupació professional i les dades relatives a la vostra salut.

Base jurídica del tractament:
El tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable al responsable del tractament o per complir una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poder públics conferits al responsable del tractament. En el cas de les dades relatives a la salut de les persones inscrites, la base legal per al tractament és el consentiment dels afectats. En cas de no voler facilitar aquestes dades, no seran tingudes en compte a la hora d'aplicar bonificacions relacionades amb aquestes dades.

Legitimació:
Consentiment de la persona interessada. En qualsevol moment, podeu retirat el vostre consentiment i donar-vos de baixa com a subscriptor mitjançant sol·licitud a l'ajuntament de Prats de Lluçanès presentada de forma electrònica o presencialment.

Destinataris:
Ajuntament de Prats de Lluçanès Tret d'això, les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza. Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea.

Termini de conservació:
Les dades seran conservades durant el termini necessari per complir amb la finalitat per la qual van ser recollides i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà d'aplicació la normativa d'arxius i documentació. Exercici de drets: Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica https://pratsdellucanes.cat/avis-legal/ Si considereu que el tractament de dades personals es contrari a la normativa de protecció de dades, us podeu adreçar al delegat de protecció de dades o podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través de la seva web o per mitjans no electrònics.

Més Informació:
Podeu trobar més informació a: Avís Legal