7 C
Prats de Lluçanès
dilluns, 24 de gener de 2022

COVID-19

Actualització: 21 de gener de 2022

A Prats de Lluçanès s’han registrat 82 casos PCR positius en els últims 7 dies

 

Segons la informació facilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, actualment hi ha 82 casos PCR positius a Prats de Lluçanès. A l’ABS Lluçanès (que inclou Prats, Olost, Lluçà, Perafita, Sant Bartomeu, Sant Martí, Oristà i Merlès) en els darrers set dies s’han registrat 172 casos PCR positius.

D’acord amb les mesures dictades per les autoritats sanitàries, es continua fent un seguiment dels possibles contactes i les persones que poden ser sospitoses, a través dels rastrejadors que treballen des de l’atenció primària, com a mesura de contenció de la transmissió del virus.

Des de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès es recorda l’ús de la mascareta, el rentat freqüent de mans i mantenir una distància física d’1,5 metres, així com evitar aglomeracions pel bé col·lectiu i individual.

Cal continuar sent responsables perquè no apareguin nous casos. Si us plau no ajudeu a difondre rumors i constrasteu la informació amb fonts oficials, recordeu que teniu a la vostra disponibilitat el whatsapp municipal: 661 545 638.

Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

L’AQuAS té la missió de generar coneixement rellevant, mitjançant l’avaluació i l’anàlisi de dades per a la presa de decisions, amb la finalitat de contribuir a la millora de la salut de la ciutadania i a la sostenibilitat del sistema de salut de Catalunya.

Les dades dels mapes de casos per municipis, de casos per ABS i de mortalitat per comarques provenen del registre del Departament de Salut i s’actualitzen diverses vegades al dia. Cal remarcar que les dades de defuncions provenen de les empreses de serveis funeraris que declaren al Departament de Salut el nombre de casos de mort per COVID-19, tant de positius com de sospitosos. Les dades es mostren per comarques per evitar la identificació de les persones difuntes i garantir-ne la confidencialitat.

Els mapes interactius als que podeu accedir mostren la suma de tots els casos positius durant la pandèmia a Catalunya fins a dia d’avui i en cap cas corresponen al nombre de casos actuals.