Una incidència durant les obres de canalització de Gas Natural a l’alçada del Passeig del Lluçanès ha provocat que tot el poble de Prats de Lluçanès s’hagi quedat sense corrent elèctrica durant més d’una hora aquest dimarts, 19 de gener.

A les 4 de la tarda, quan gran part del poble ja havia recuperat el subministrament elèctric, el Passeig del Lluçanès, el carrer de l’Orient, el carrer del Raurell, el carrer de la Bona Sort i trams del Carrer Major, de Josep Cirera i de l’Avinguda Pau Casals seguien sense corrent fins al voltant de dos quarts de 10 del vespre, quan Endesa ha instal·lat provisionalment un generador elèctric podent abastir als domicilis afectats.

Generador de corrent elèctrica ubicat davant de l’Ajuntament

Aquesta tarda, Endesa, l’empresa subministradora d’energia elèctrica al municipi, ha reparat definitivament l’avaria provocada per Redetia, empresa responsable de les obres de canalització de Gas Natural a Prats.

Segons el cap d’obra de canalització, a hores d’ara, s’està investigant la causa de l’incident d’ahir seguint amb el protocol establert en aquests casos. Entre d’altres hipòtesis se sospesa la possibilitat de que els plànols realitzats per l’empresa encarregada de marcar la xarxa d’aigua o d’electricitat sobre plànol no fossin prou acurats, hi hagi hagut un error humà o bé d’altres que es podran determinar arrel de la investigació.

Obres de reparació de l’avaria elèctrica al Passeig del Lluçanès

Des de l’Ajuntament, tal i com es va informar ahir per les diferents xarxes socials del consistori, us informem que si sou un dels pradencs o pradenques afectats per l’avaria podeu reclamar a la companyia que teniu contractada l’assegurança. Aquesta s’encarregarà d’efectuar les reclamacions pertinents a Endesa.

Un cop més, es lamenten les molèsties que s’hagin pogut ocasionar i per a qualsevol dubte que tingueu podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament.