Canals de comunicació

Tècnica de comunicació i xarxes socials: Tècnic de disseny gràfic i imatge corporativa:

Si tens vídeos o fotografies sobre diferents actes de la vila i vols que formin part de la web pots enviar-ho a comunicacio@pratsdellucanes.cat  i també ho compartirem a través de les nostres xarxes socials. L'enviament d'aquest material posa de manifest l'acceptació de cedir a l'Ajuntament de Prats els drets per utilitzar-les, no per usos comercials, a través dels diferents mitjans del consistori mencionant l'autoria al peu de fotografia o similar.

Si formes part d'una entitat de la nostra vila i t'interessa publicar informació sobre diferents activitats o actes que porteu a terme, contacta amb nosaltres i en farem difusió. Podeu consultar el butlletí d'informació municipal aquí.

Si ets un mitjà i estàs interessat en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats al poble o vols venir a cobrir un esdeveniment pots contactar-nos mitjançant el correu electrònic comunicacio@pratsdellucanes.cat. Si ho prefereixes també pots contactar al nostre telèfon 93.856.01.00 o bé omplint el següent formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.