Fins l’11 d’abril es poden presentar les propostes pels segons pressupostos participatius de Prats, en què la ciutadania i entitats de Prats poden decidir en què invertir 12.000 euros del pressupost municipal.

Així ho han exposat a la sessió informativa d’aquest dimecres al vespre el regidor de Participació, Isaac Romero i la tècnica de Participació, Angelina Soler.

Romero ha destacat que l’objectiu és seguir fomentant la participació i millorar de forma conjunta amb projectes definits i votats íntegrament pel poble. A més, ha remarcat que enguany augmenta en un 20% la partida destinada respecte a la primera edició.

Tens una idea? Participa!

Les idees es poden presentar: Per Internet a participacio.pratsdellucanes.cat fins l’11 d’abril: Omplint el formulari. I de forma presencial, fins l’11 d’abril a les urnes ubicades a Cal Bach. 

Qui pot presentar propostes? 

Poden participar-hi totes les persones empadrones a Prats de Lluçanès, de 16 anys o més. També hi poden participar associacions i entitats inscrites al registres d’entitats del poble. Totes elles poden fer propostes en l’àmbit d’actuació del municipi. 

Totes les propostes que arribin tant telemàticament com presencialment es validaran, s’acceptaran, es milloraran o es rebutjaran posteriorment a la taula de propostes. La taula de propostes és un espai de debat obert a la ciutadania on es presentaran i posaran a debat totes les propostes plantejades. És el primer sedàs per concretar i validar les propostes que passaran posteriorment a ser treballades tècnicament i després es posaran a votació.

En la sessió de presentació també hi ha participat el dinamitzador sociocultural i tècnic de civisme, Guillem Oset, que s’ocuparà de fomentar la participació explicant a peu de carrer com fer propostes de manera senzilla.