Per la República Catalana

Volem fer valer el resultat del Referèndum de l’1 d’octubre, amb les ganes d’iniciar un Procés Constituent que culmini amb la República Catalana, amb la voluntat que se senti la veu de la gent de pobles com el nostre en aquest procés de construcció, des de Prats de Lluçanès i en els àmbits que ens pertoca, seguirem treballant al costat del Govern i de la majoria del Parlament.

El Referèndum que es va fer gràcies al compromís i esforç del Govern de la Generalitat, i de tanta i tanta gent que el va fer possible, no va ser en va. Hi ha uns resultats i les conseqüències s’han d’assumir. Hi contribuirem!

A tots vosaltres, i a tots que veu defensar les urnes tot el dia 1, MOLTES GRÀCIES. Visca la República Catalana!

Pla de Fosses 2017

Mostrem la nostra satisfacció pels treballs realitzats a Prats en el camp del Pla de fosses 2017, tant en la presa de mostres d’ADN en els cossos de la Fossa de Puigvistós, com els treballs en obertura de noves fosses i recuperació dels cossos trobats. És obligació dels Governs compromesos amb la democràcia i la ciutadania treballar per la memòria i la dignitat. ERC a la Generalitat i a l’Ajuntament així ho ha fet, treballant colze a colze, i aportem el compromís de seguir-ho fent.

Homenatge al President Companys (foto si hi cap) Cada any homenatgem el President Lluís Companys, únic president assassinat pel feixisme. En el 77è aniversari del seu afusellament, i coincidint amb un moment transcendental pel nostre país, vam afegir a l’habitual lectura de poemes i llançament de salves a l’Esplanada de Lurdes una Marxa de Clavells, que va recórrer des del Monument a Francesc Macià fins al Santuari. Per Catalunya!