L’assemblea de militants de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) de Prats de Lluçanès celebrada aquest dimecres va escollir per unanimitat el regidor Jordi Batriu com a nou delegat local del partit. Batriu agafa així el relleu a Francesc Xavier Cortada, que continuarà vinculat a la formació.

A l’esquerra, Jordi Batriu, i a la dreta, Francesc Xavier Cortada

Durant l’assemblea, el nou delegat local va agrair la tasca de Cortada i va explicar que vol exercir d’enllaç entre la militància del partit i el grup municipal de Convergència a l’Ajuntament, del que també forma part com a regidor.

Perfil de Jordi Batriu

Nascut el 1982 a Prats de Lluçanès. Diplomat en Turisme per la Universitat de Lleida, ha treballat sempre en el sector turístic. Des del 2011 fins el 2015 va ser regidor de Cultura, Ensenyament, Joventut i Noves tecnologies a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès. Ha col·laborat en diferents associacions culturals i esportives municipals. Va ser membre de l’Executiva Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya (2010-2012) i President comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya (2008-2010). Actualment, forma part de l’executiva comarcal de CDC.