ENS ENCAUSEM I DONEM SUPORT AL REFERÈNDUM
Reiterem el nostre suport als encausats pel 9N, que pel sol fet d’organitzar un procés participatiu històric com el que vam viure també a Prats de Lluçanès gràcies a molts voluntaris, s’asseuen a judici. Igualment i al mateix temps, mostrem la fermesa i disposició a seguir ferms per fer el Referèndum per la independència i guanyar-lo, malgrat els embats als que ens haurem d’enfrontar.
VOLEM ACOLLIR
Davant el què considerem un crim humanitari provocat per interessos d’Estats i del negoci de la guerra a països com Síria i d’altres, cal mobilitzar-nos. Ens sumem a la iniciativa “Casa nostra, casa vostra” per fer saber que estem disposats a acollir i a explicar i conscienciar arreu que aquest és un problema humanitari, un drama que hi ha milers de dones, homes, nens i nenes que el pateix, i que no fa pas gaires anys familiars nostres van patir el mateix a causa de la Guerra.
REUNIÓ OLOST – PRATS
El dilluns 6 de febrer els grups municipals d’ERC d’Olost i Prats de Lluçanès vam mantenir una reunió de coordinació. En aquesta, es van tractar temes com la participació ciutadana als nostres pobles, equipaments, la gestió de residus, o el funcionament del Consorci del Lluçanès, fent repàs dels principals projectes que s’emprenen des d’aquest. La reunió va ser molt profitosa, en la línia de cooperació entre els dos municipis, per afrontar els reptes que conjuntament tenim.