Els propers 27, 28 i 29 de desembre arriba la 19a edició del Juguem a Prats, el saló de joc i entreteniment per a la quitxalla del municipi i la resta de la comarca de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Enguany, i com a novetat destacada, els preus s’abaixen un 15% respecte les anteriors edicions, on se’n beneficiaran especialment les famílies amb més dos o més germans que adquireixin l’abonament. Tant les entrades simples com els abonaments es podran adquirir al Pavelló, els mateixos dies de l’activitat.

Com en els darrers anys, l’Ajuntament serà el responsable directe de l’organització del Juguem a Prats, amb el suport de La Guita i l’Esplai Paff.

El regidor de Joventut, Ferran Chachó, exposa que els dos objectius principals del Juguem a Prats són oferir un espai d’oci educatiu durant les festes de Nadal, i facilitar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral de les famílies, moltes de les quals no tenen dies festius durant les festes de Nadal.

Per assolir aquests objectius, s’ha preparat una programació variada per als 3 dies que dura el saló de joc i entreteniment de Prats de Lluçanès.