El 15 d’octubre comença una nova temporada del projecte Esport amb Valors a Prats. Es tracta d’un projecte supramunicipal, en el que participen 10 municipis d’Osona i del Lluçanès.

L’activitat tindrà lloc tots els dimarts, de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda, i permetrà gaudir de l’esport mentre es reforcen els valors del treball en equip, el joc net i el respecte per les normes. Ferran Chacón, regidor de Joventut, exposa que els objectius del projecte són promoure noves pràctiques esportives que fomentin valors com el respecte, la cooperació i l’aprenentatge d’una bona gestió de les emocions per part del jovent participant.

Pot participar-hi qualsevol persona a partir dels 8 anys, de manera gratuïta. Chacón remarca que com a novetat, aquest any l’activitat es farà a la Plaça dels Països Catalans per dinamitzar un espai que va renovar el Voluntariat Jove de l’any 2016.

Una altra novetat és que, per tal de fomentar la participació dels joves, un divendres de cada mes s’organitzaran sessions nocturnes de 9 a 10 de la nit. De la que properament es donarà més informació.

Podeu apuntar-vos-hi gratuïtament a l’Ajuntament o al Casal del Jovent presencialment, trucant al 659 726 555 o escrivint un correu electrònic a joventut@pratsdellucanes.cat.