Prats se suma a reflexionar i reivindicar els drets de les dones i donar visibilitat a tota la lluita feta, i que encara queda per fer, per avançar cap a una societat més igualitària, amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

La programació d’enguany ha estat promoguda per la Taula d’Igualtat i, posteriorment, treballada conjuntament amb tots els ajuntaments del Lluçanès i el Consorci del Lluçanès i la podeu consultar aquí.

Segons explica el regidor d’Igualtat, Isaac Romero, des de l’Ajuntament s’anima a tota la ciutadania a participar a les activitats que s’han organitzat per reflexionar al voltant dels drets de les dones.

Diumenge 6 de març, s’encetarà la jornada a 2/4 d’11 del matí, a Cal Bach amb la presentació del projecte d’Igualtat de Prats de Lluçanès.

I a les 12 del migdia, al mateix espai, tindrà lloc el cercle de diàleg: els usos dels temps i les cures.

Una de les novetats que se suma a la programació d’enguany és l’Espai lila que s’organitzarà als Jardins de Cal Bach d’11 a 1 del matí amb contes, jocs i llibres coeducatius per jugar i aprendre amb família. L’activitat anirà dirigida a càrrec de Gemma Tió.

Finalment, a la 1 del migdia, als Jardins de Cal Bach, s’hi celebrarà la Festa Lila amb un vermut, un espai participatiu i el concert a càrrec de Mar Pujol.

Per altra banda, el mateix dimarts 8 de març, la façana del consistori s’il·luminarà de color lila i davant de Cal Bach es llegirà el manifest amb motiu del 8 de març que comptarà amb la participació de regidors i regidores.