Restaurant Cal Baumer

  385

  Carrer de Sant Pere, 20-22-24
  93 850 80 26
  www.calmusic.net/calbaumer

  NO ELABOREM CARTA. NOMÉS FEM EL COBERT INDICAT MÉS AVALL. AL FER L’ENCÀRREC SERIA BO CONCRETAR I ACORDAR EL MENJAR ESCOLLIT. Un espai peculiar en la forma i en el fons: una sola taula, de vegades compartida, amb un servei familiar i una cuina tradicional. Productes de qualitat i proximitat, un tros del Lluçanès posat al plat. El menú habitual costa uns 26 euros preu final. També tenim Cal Vilardell, el celler del poble, i també Cal Music, l’hostal rural de la població on, per 35 euros més, podreu dormir i fer un esmorzar de forquilla.

  LA FAMÍLIA. La cuinera és la mare -ja àvia- de la casa, la Maria Mercè, la qual rep algun cop de mà dels seus nou fills: uns ajuden més a la cuina, altres al menjador. I el marit -encara de meritori- fa el que pot (nosa!).

  L’ESPAI. Petit refectori, que cerca un espai tranquil, serè, sense pressa, al redós d’una gran taula on, un bon menjar i el vi del país són la millor excusa per passar una bona estona. L’absenta o algun altre licor de Cal Vilardell acaben d’arrodonir un bon àpat al Lluçanès. A partir d’una vintena de persones us podem reservar tot el menjador per vosaltres sols. Donem importància als fogons, però també al tracte, al servei i al benestar de la gent que ens acompanya. La canalla és benvinguda a casa nostra i, de fet, tenim alguna trona a la seva disposició. ENS AGRADA COMPARTIR L’ALEGRIA DE LA CANALLA. Tampoc és imprescindible, però, que els més joves demostrin de manera desmesurada i poc controlada tota la seva energia, creativitat i gràcia a la resta de comensals. A Cal Baumer no tenim racó de pensar, millor vinguin pensats de casa.

  MENJARS

  UNS FOGONS TRADICIONALS I DE QUALITAT. Un tros del Lluçanès posat al plat. Cuina tradicional, de muntanya, de proximitat… Cerquem uns plats generosos, senzills, bons, naturals, sobris,… Una cuina reposada, d’hores de fogons i cassoles, de xup-xups i rostits, de picades, de triar bolets i desossar peus de porc. Una cuina que mereix el seu temps per a fer-se, servir i menjar-se. Teniu pressa i voleu menjar qualsevol cosa d’una revolada? Cap problema, també us podem ajudar: de bon grat us indicarem altres establiments. Nosaltres us esperarem un altre dia. Sereu molt benvinguts i millor retrobats.