La programació prevista per aquesta Setmana Santa es veu alterada a causa del brot de casos positius de Covid-19 que hi ha al municipi. Concretament s’anul·len els balls de bastons per les places del poble previstos pel proper diumenge per tal d’evitar concentracions i minimitzar els contactes.

Per tant, els actes que es mantenen són la Vetlla Pasqual del dissabte Sant, 3 d’abril a l’Església Parroquial. Diumenge de Pasqua, durant tot el matí hi haurà mercat setmanal al centre del poble i un estenedor de fotografies de records de Pasqua. Dilluns, 5 d’abril, a les 11 del matí, se celebrarà la tradicional Missa a Sant Andreu de Llanars.

L’Oficina de Turisme de Prats estarà oberta dissabte i diumenge de 10 a 1 del matí.

D’altra banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats manté la campanya “A Prats toca la mona!”. Les botigues associades sortegen 6 mones entre totes les compres fetes entre el 29 de març i el 3 d’abril. El sorteig serà dissabte 3 d’abril a la 1 del migdia a Cal Bach.

No podem abaixar la guàrdia, cal reduir al màxim el contacte amb la resta de bombolles durant els propers dies. Les persones que hagin estat en contacte estret amb un positiu no poden sortir de casa i cal que respectin l’aïllament domiciliari.

Només amb responsabilitat i compromís frenarem junts la pandèmia.