2.070 pradencs i pradenques són cridats a les urnes per participar a les eleccions al Parlament de Catalunya el diumenge 14 de febrer.

L’alcalde de Prats, Jordi Bruch, exposa que s’ha canviat la ubicació habitual dels col·legis electorals per complir les mesures d’espai, ventilació i accés que sol·licita el protocol del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat. En aquestes eleccions tots els pradencs i pradenques votaran al Pavelló municipal garantint-se totes les mesures sanitàries actuals. Es vetllarà perquè l’accés i la sortida del local es faci complint totes les mesures de protecció i es reforçarà la neteja i desinfecció del pavelló durant tota la jornada.

Sistema de transport per garantir el dret de vot

Bruch també destaca que per tal de facilitar el dret de vot de totes les persones, es facilitarà un sistema de transport des de Cal Bach fins al Pavelló.

Totes les persones que no disposin de mitjans per desplaçar-se al Pavelló poden trucar a l’Ajuntament en horari d’oficines, al telèfon 93 856 00 01 i se’ls donarà una hora concreta pel dia de la jornada electoral en que se’ls acompanyarà des de Cal Bach fins al lloc de votació, al Pavelló. La data límit per trucar a l’Ajuntament i sol·licitar-ho és divendres 12 de febrer a les 2 del migdia.

Trobareu tota la informació actualitzada referent a les eleccions al web: https://pratsdellucanes.cat/ajuntament/eleccions-parlament-2021/