Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici reial de llums i música arribaran a Prats el proper dimarts 5 de gener a les 6 de la tarda, tal i com expliquen els patges i patgesses en el missatge reial que envien a tots els pradencs i pradenques i que podeu veure aquí.

Enguany però, seran ells qui ens visitin a través d’un recorregut ampliat adaptat a la pandèmia, sense parades per tal que petits i grans puguin gaudir de la màgia dels reis d’Orient des dels balcons i finestres. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i respectar la distància de seguretat no es podrà seguir la cavalcada. Pots consultar el recorregut que seguiran Ses Majestats en aquest enllaç.

A més, a 3/4 de 6 de la tarda, Melcior, Gaspar i Baltasar, compartiran el discurs reial a través del perfil d’Instagram de la Comissió de Reis de Prats.

Us recordem que els més petits poden posar les canyes als balcons per indicar als Reis d’Orient on han de deixar els seus regals, i guarnir els balcons i finestres amb fanalets per donar-los la benvinguda.

Bústies reials a diferents punts del poble

Dissabte 2 de gener tindrà lloc l’anunciada reial, a les 12 del migdia pels carrers del poble. Caldrà seguir les mesures de prevenció habituals, com l’ús de la mascareta, el distanciament social i evitar aglomeracions.

A més, els dies 2 i 3 de gener s’habilitaran les bústies reials perquè els infants puguin fer arribar les seves cartes a Ses Majestats. Trobareu bústies reials a diferents punts del poble: a la plaça Nova, a la plaça de l’Església i al passeig del Lluçanès.

Des de l’Ajuntament agraïm a la Comissió de Reis i a totes les persones que fan possible la nit més màgica de l’any, tot i la situació excepcional que estem vivint.

Demanem, un cop més, la col·laboració dels pradencs i pradenques perquè puguem gaudir d’una cavalcada segura, plena de màgia i il·lusió seguint les mesures establertes.