Dissabte 20 de juny se celebrarà una gimcana futbolística organitzada pel F.C. Pradenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prats.

La gimcana començarà a les 10 del matí al camp de futbol. Tots els nens i nenes que hi vulguin participar s’han d’inscriure a http://gimcanafutbolistica.pratsdellucanes.cat abans del dimecres 17 de juny.

A l’activitat esportiva s’hi podrà participar en quatre categories diferents: Prebenjamí (infants nascuts als anys 2012-2013), Benjamí (infants nascuts als anys 2010-2011), Aleví (infants nascuts als anys 2008- 2009) i Infantil (infants nascuts als anys 2006-2007).

Normes de funcionament

A la gimcana s’hi participarà a través de cita prèvia, és a dir, cada nen o nena tindrà assignada prèviament una hora per participar-hi.

L’entitat organitzadora, F.C. Pradenc, informarà a les persones participants les seves hores assignades per tal d’evitar aglomeracions i seguir les mesures preventives recomanades. Els infants hauran d’entrar fins al camp de futbol acompanyats dels seus pares, mares o tutors amb mascareta. Un cop allà, es desinfectaran les mans i començarà l’activitat.

S’entregarà un premi al millor nen o nena de cada categoria i també un record per a la resta de participants.