L’alumnat de 4t curs de secundària de l’Institut Castell del Quer va representar, per setzè any consecutiu, una obra musical en què es va mostrar el treball de teatre realitzat des del passat mes d’octubre sota la direcció de Lluís Forcada i Judit Boix, professorat del centre.

La direcció ha explicat que Fama, el musical representat enguany, s’ha preparat en un temps breu però intens i que s’han basat amb el text adaptat al català de David Anglès i Joan Vázquez, al que han realitzat algunes modificacions.

Les quatre sessions representades, dues a la Sala Polivalent de Prats de Lluçanès, el passat 20 i 21 de febrer; a l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra, el 27 de febrer; i al Centre deSant Boi de Lluçanès, el 28 de febrer; han omplert l’aforament i tots els assistents han remarcat l’esforç i mèrit dels més de 30 alumnes que surten a escena.

Fama és un musical inspirat en la pel·lícula i sèrie que duien el mateix nom i que es va estrenar el 1988. L’acció es desenvolupa entre 1980 i 1984 i mostra un grup de joves que estudien perquè volen triomfar en el món de l’espectacle: la dansa, la música i el teatre.

Des de l’organització s’agraeix la col·laboració i la mà d’obra de molt gent i entitats de forma desinteressada.