El jurat format per Adrià Davins, dissenyador gràfic i web, Mercè Coll, estudiant de gràfica interactiva i Aina Arboix, tècnica de comunicació i màrqueting, han estat els encarregats d’avaluar els dissenys dels aparadors dels diferents comerços que han participat a la 36a edició del concurs d’aparadors de Nadal que ha organitzat la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Aquest matí, la regidora de Promoció del MunicipiMontserrat Juvanteny, ha lliurat els premis als diferents establiments guanyadors: Cal Siller premiat com a l’aparador amb més qualitat artísticaLa Pelu de la Pedra Dreta amb l’aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient; i Forn J. Bruch com a aparador que reflecteix millor les tradicions catalanes nadalenques.

A continuació, el moment de l’entrega dels diferents premis:

Cal Siller – Aparador amb més qualitat artística

Forn J.Bruch – Aparador que reflecteix millor les tradicions nadalenques

La Pelu de la Pedra Dreta – Aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient

Els tres guanyadors seran premiats amb una inserció de publicitat a la revista La Rella. Els premis es repartiran per la Festa Major de Sant Vicenç.

Us animem a visitar els aparadors guanyadors i a tota la resta de participants. Els aparadors de #NadalPrats estaran engalanats fins el proper 6 de gener.