A partir del dilluns 3 de maig, a Cal Bach es podrà veure la mostra ‘Tot un món de pedra seca’, un recurs per al coneixement del patrimoni, l’ofici i la tècnica de la pedra seca per a escoles, instituts i públic en general.

L’exposició consta de vint-i-cinc panells que expliquen les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a element vertebrador del territori.

Els panells configuren una exposició especialment dissenyada per a alumnes de cicle superior de primària i de primer cicle de secundària, però també per al públic adult, i s’acompanyen d’informacions complementàries i propostes de sortida per a la descoberta de la pedra seca al territori, que es poden consultar, també, al web.

‘Tot un món de pedra seca’ es podrà visitar fins al 7 de maig a Cal Bach, en horari d’oficines de 9 a 1 del migdia. El cap de setmana del 8 i 9 de maig també es podrà visitar de 2/4 d’11 a 2 del migdia.