Divendres vinent, 23 d’abril dia de Sant Jordi els carrers i places de Prats de Lluçanès tornaran a viure l’essència de la diada de Sant Jordi. Durant tota la jornada hi haurà parades de roses i llibres al carrer.

Amb l’objectiu d’acostar la poesia i la cultura a tothom, al Cantó del Botiguer es podrà veure l’exposició ‘Estenem Poesia’ amb una selecció de poemes i textos. L’acte està organitzat per Òmnium Lluçanès i Osona.

A la Biblioteca Municipal Sant Jordi es podrà veure l’exposició de les principals novetats literàries.

També us animem a seguir les xarxes socials dels centres educatius del poble per veure i seguir les activitats que es fan des de les escoles durant tota la jornada.

Al llarg de tot el mes d’abril, als establiments de Prats adherits a la UBIC s’hi pot veure la campanya ‘A l’abril cada paraula val per mil’, amb l’objectiu de posar la llengua a l’aparador dels comerços pradencs amb frases fetes i el seu significat. Amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Caldrà seguir les mesures sanitàries vigents, l’ús de mascareta, mantenir la distància social,  evitar aglomeracions i el rentat freqüent de mans.