El Consorci del Lluçanès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, organitza aquest Nadal un concert de Boogie Woogie a dos pianos.

La Festa del Boogie del Lluçanès, se celebrarà a la Sala Polivalent de Prats de Lluçanès el proper divendres, 18 de desembre, a les 10 de la nit, i comptarà amb dos dels millors artistes d’aquest estil, Lluís Coloma i August Tharrats.

La Sala Polivalent de Prats acull un concert de Nadal de Boogie Woogie a dos pianos

Tant Tharrats com Coloma són dos reconeguts pianistes apassionats pel Blues, el Swing i elBoogie Woogie. Junts, amb dos pianos dalt de l’escenari, recreen les millors interpretacions que van popularitzar el Boogie Woogie als anys 40. D’una banda, l’August destaca per la seva qualitat interpretativa i el seu swing, capaç de captivar els espectadors amb un estil personal, i de l’altra, el Lluís, el virtuosisme i la sorprenent energia del pianista més internacional de casa nostra i un dels més originals i innovadors en el camp del Blues i elBoogie Woogie internacional.

Grans comunicadors, contagien la seva passió per aquesta música festiva a un públic entregat des dels primers compassos. Un espectacle intens i ple de complicitat, amb una música directa i fresca, la forma més pura i honesta de descobrir, redescobrir o recordar una música divertida i alegre que va directe al cor.