Teles, pinzells i estils pictòrics diferents tornaran a omplir el diumenge 19 de gener tots els racons i espais de Prats de Lluçanès per captar i plasmar les millors obres del 34è Concurs de Pintura Ràpida i el 5è Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil de la Festa Major de Sant Vicenç 2020.

El segellat de les teles i suports es farà a la Sala Cal Bach de l’Ajuntament, de 8:00 a 10:00 del matí en el moment de la inscripció.

Les obres presentades a concurs, de les quals se’n farà una selecció, quedaran exposades a la mateixa Sala Cal Bach fins el diumenge dia 2 de febrer.

Pel que fa al Concurs de Pintura Ràpida s’atorgaran tres categories de premis: un primer premi valorat en 400€, un segon premi de 250€ i un tercer de 150€.

Podeu consultar les bases completes del 34è Concurs de Pintura Ràpida aquí.

Nova edició del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil

Per cinquè any consecutiu els infants i joves de fins a 13 anys podran demostrar el seu talent artístic al Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil.

Segons les edats dels participants, s’estableixen dues categories: categoria A, fins a 8 anys i categoria B, de 9 a 13 anys. Cada categoria serà premiada amb un 1r i un 2n premi. Els premis estaran relacionats amb el món de la pintura.

Les obres presentades a concurs quedaran exposades a la Biblioteca Municipal fins el diumenge dia 2 de febrer.

Bases completes del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil.