La setmana vinent començaran les Festes dels Barris de Prats de Lluçanès 2020. Dilluns 15 de juny serà el torn del barri dels Capgrossos, dimarts el de les Sargantanes, dimecres el dels Llangardaixos i dijous el dels Escuraossos.

Enguany, les pubilles i hereus i el veïnat de cada barri amb la col·laboració de l’Ajuntament de Prats han elaborat un programa d’actes adaptats a la situació actual.

Així doncs, els barris dels Capgrossos i les Sargantanes començaran les seves festes a mitja tarda amb jocs de cucanya per a la mainada. Els quatre barris celebraran actuacions musicals a les 10 de la nit, moment en què els veïns i veïnes escolliran l’hereu i la pubilla de cada barri.

Votacions de l’hereu i la pubilla

Les votacions de la pubilla i hereu de cada barri tindran lloc el dia del concert. Aquest any, com a mesura de prevenció, no hi haurà butlletes al lloc de la votació. Prèviament es repartiran les butlletes casa per casa i el dia de la festa, s’hauran de portar per poder votar a la pubilla i l’hereu del barri. En cas de no tenir butlleta també es podran recollir a l’Ajuntament fins el dia de la festa.

Caldrà respectar les mesures de seguretat aconsellades, seguir les indicacions sobre l’ús de mascareta i mantenir les distàncies de 2 metres en tot moment.