Un total de 107 fotografies han optat al concurs a través d’Instagram de les Festes de Sant Joan i Elois de Prats de Lluçanès.

D’entre totes les instantànies participants vàlides, i després de separar-se per les categories a concurs: Millor fotografia de la Festa dels Barris, millor fotografia de la Passada i del Contrapàs i millor fotografia de les Curses dels Elois; el jurat format per Vicki CasasIsaac Romero i Roser Reixach, han acordat nomenar 3 guanyadors.

El jurat es va reunir a l’Ajuntament de Prats el dilluns dia 26 de juny al vespre per tal de decidir quines van ser les millors fotografies del certamen.

Enguany, el veredicte va arribar més ràpid que l’any passat, degut a que moltes de les fotografies que s’havien enviat no estaven correctament etiquetades amb#SantJoaniElois2017 i #PratsdeLluçanès, i per tant, hi van haver menys fotografies vàlides per optar als premis.

Cadascun dels guanyadors tindrà un premi de 50 euros per comprar material fotogràfic aFoto Contrast de Prats de Lluçanès i tiquets per les degustacions del TastaQmarca.

Així doncs, els guanyadors del 5è Concurs Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois 2017 són:

David Gomis (@elsacerdot) per la millor fotografia de les Festes dels Barris “El cubell del Barri de les Sargantanes”.

Laura Paraire (@lauparaire) per saber captar l’esperit del Contrapàs a través de la seva partitura “El reflex de les notes del CONTRAPÀS enmig de la multitud de la plaça”.

Berta Molas (@bmolas) per plasmar un bonic detall de la Cursa dels Elois “Guiatge”.

L’entrega de premis es comunicarà directament als guanyadors mitjançant un comentari a la fotografia premiada i aquests s’hauran de posar en contacte ambcomunicacio@pratsdellucanes.cat , a aplans@pratsdellucanes.cat o a les oficines de Cal Bach, per confirmar la seva assistència en l’entrega de premis que tindrà lloc el properdiumenge, 9 de juliol, al Racó de les Experiències del mercat del diumenge.

Fins la Fira de Sant Jaume, totes les fotografies s’exposaran a l’Espai Social de la Gent Gran.