Per segon any consecutiu, el Carnestoltes del nostre poble s’ha retardat una setmana per no coincidir amb d’altres actes propers a la zona. Així, el diumenge, 7 de febrer, es ballaven els Ball dels Romeus i La Pitota, com marca la tradició el Diumenge de Carnestoltes, coincidint amb el mercat setmanal i del rebost ambientant carrers i places del centre del poble.

Ja al dimarts, 9 de febrer, es consolidava la reimplantació de l’any passat del sopar de Carnestoltes a la plaça de l’Església amb mongetes i botifarra, coca i xocolata, pa i vi malgrat que quatre gotes pluja van marcar el final de festa a l’hora de les postres.

El diumenge, 15 de febrer, i segons l’organització, quatre carrosses i quatre comparseses van inscriure per participar a la rua pels carrers de Prats però van estar acompanyades per moltes més que es van sumar a un recorregut que acabaria al Pavelló amb una arrossada amb unes 280 persones assistents.

Els tres premis a la millor disfressa, amb lots d’embotits, pernil i ampolles de vi com a obsequi, se’l van endur: Viatgers en el temps, steampunk; els Venim del nord i Bollywood.

Tot seguit, els més menuts van gaudir de cançons de plaça i cantonada amb la companyiaEl Dit al nas en un acte gratuït i obert a tothom.