Prats de Lluçanès revalida per segon any consecutiu el 100% de compliment dels indicadors del Segell Infoparticipa que avalen la transparència i la qualitat de la comunicació pública. D’aquesta manera s’han obtingut els 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Prats de Lluçanès està entre els 39 municipis, dels 947 que hi ha a Catalunya, que ha obtingut la major puntuació dels guardons i un dels 3 únics municipis de les comarques d’Osona i el Lluçanès en aconseguir-lo.

El regidor de Comunicació, Isaac Romero, remarca la voluntat que l’ens municipal sigui cada cop més transparent i agraeix la tasca feta perquè, dos anys després d’entrar a govern, l’Ajuntament sigui exemplar en transparència i qualitat de la comunicació pública amb el màxim reconeixement que es pot assolir.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Podeu consultar el Mapa Infoparticipa aquí: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/