Prop d’una quarantena de fotografies van participar al 9è Concurs d’Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois d’enguany. Les instantànies correctament etiquetades amb #SantJoaniElois2021 i #PratsdeLluçanès i que seguien i mencionaven el perfil @pratsdellucanes optaven a guanyar el primer o el segon premi del concurs.

El jurat, format pels fotògrafs locals Martí Font i Xavier Navarro, que també van participar a la mostra de grans fotografies ‘Elois de Prats’ han escollit les imatges guanyadores que visibilitzin l’essència de les festes i les nostres tradicions a través de les cares, els detalls i les persones que, com a poble, ens fan únics.

Així doncs, David Gomis (@elsacerdot) és el guanyador del 1r premi amb aquesta instantània.

La fotografia està premiada amb un val de 100 euros per gastar en comerços i establiments adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i impressió de la fotografia en una lona que es penjarà en un equipament municipal durant l’exposició “Elois, cavalls, mules i Prats” de les Festes de Sant Joan i Elois 2022.

I Gloria Ambrós (@glorioambe) és la guanyadora del 2n premi que consisteix en un  val familiar per la temporada 2021-2022 a la piscina municipal de Prats de Lluçanès.

Totes les fotografies participants al concurs es podran veure exposades els Jardins de Cal Bach durant el proper cap de setmana de la Fira de Sant Jaume.