L’Espai de Prats acollirà dijous vinent, dia 7 de novembre, la xerrada sobre el desplegament de la fibra òptica de Goufone al municipi.

El regidor de Comunicació, Isaac Romero, exposa que la proposta és una de les accions que es portaran a terme fruit de la moció de l’ANC presentada per tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament i aprovada per unanimitat al ple de setembre per “un consum estratègic nacional”.

Isaac Romero explica que la sessió té l’objectiu de promocionar el desplegament de la fibra òptica i els serveis oferts per Goufone, perquè els pradencs i pradenques coneguin de primera mà els serveis oferts per una empresa que està inscrita en el registre de proveïdors estratègics.

En un acte obert a tothom, i que començarà a les 8 del vespre, representants de l’operadora de telecomunicacions Goufone explicaran a totes les persones, empreses i entitats del poble interessades, les opcions disponibles per a la contractació de la fibra òptica, així com la resta de serveis que ofereixen com poden ser la telefonia mòbil.