El cap de setmana del 3 i 4 de març la Unió de Botiguers i Comerciants i l‘Ajuntament de Prats de Lluçanès organitzen una nova edició del Mercat de Fi de Rebaixes. Tothom qui compri a tres establiments adherits a la campanya, un d’alimentació i dos que no ho siguin, entraran al sorteig de dos vals de compra de 50€.

Al realitzar les compres en els establiments es podrà sol·licitar una targeta per segellar en les tres caselles disponibles. Quan la targeta estigui plena, es podrà dipositar a les urnes que hi haurà als mateixos establiments.

El sorteig dels dos vals de 50€ es farà el dimarts 6 de març a la 1 del migdia a Cal Bach.

Llistat dels comerços participants: Alimentació: Ca la Loreto, Cal Janet, Cal Siller (vins)Eco-dietètica L’Alzina, El Contrapàs, El Taulell, Fleca Fusté, Forn J. Bruch, Pastisseria Girvent i Supermercat Spar; Altres comerços: Ca la Morena, Cal Lila, Cal Trempat, Cal Vetes, Calçats Canal,  Canal Complements, El Cargol, El Patufet, Electrodomèstics J. Rocadembosch, Faura Moda, Foto Contrast, Instal·lacions J. Boladeras, La Pelu de la Pedra Dreta, La Tintoreria, Perfumeria Sussi i Perruqueria i Estètica Anna.