Amb l’arribada de les festes de Nadal se celebra el 38è Concurs d’Aparadors de Nadal, obert a tots els comerciants de Prats.

La durada del concurs és del 15 de desembre al 6 de gener de 2019. La visita del jurat, format per experts en decoració, belles arts i comunicació, s’efectuarà el dia 20 de desembre entre les 17.30 i les 20.00 hores. D’aquesta manera, els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis. Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l’aparador tampoc seran avaluats pel jurat.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès atorgarà 3 premis, mitjançant el jurat qualificador:

– Aparador amb més qualitat artística.

– Aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

– Aparador que reflecteixi millor les tradicions catalanes nadalenques.

Els guanyadors de cada categoria s’emportaran una experiència gastronòmica i un lot de productes del Lluçanès. L’entrega dels premis serà el dia 22 de gener durant els actes de la Festa Major de Sant Vicenç.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases de participació.

D’altra banda, els carrers i places del poble ja respiren l’ambient nadalenc i llueixen els llums de Nadal. Aquests s’apagaran cada dia a les 7 del vespre durant 15 minuts per reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics.