29 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 21 de juliol de 2019
Inici Ajuntament Privat: Regidories Cultura, Educació i Joventut

Cultura, Educació i Joventut

Laia Font i López – ERC

Nascuda a l’any 1994. Graduada en Periodisme amb l’itinerari de Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Membra activa de diverses associacions com la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès i La Fetillera-Col·lectiu feminista del Lluçanès. Col·laboradora de la revista comarcal La Rella.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Cultura

Creació de la Taula de Cultura per a millorar la comunicació de les entitats i definir conjuntament un pla estratègic per a fomentar la creativitat cultural. Donar suport a la cultura popular i tradicional i les arts escèniques, amb un enfocament específic potenciant el patrimoni material i immaterial i tenint en compte els eixos temàtics com la memòria històrica. Dissenyar un Pla pel Museu Municipal Miquel Soldevila i treballar per a la Biblioteca pública i apostar per a la seva adscripció a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i per mantenir l’Arxiu municipal actualitzat. Afavorir que totes les entitats puguin disposar del seu espai a l’Hotel d’entitats.

Educació

Reactivar i reformular el Consell Escolar Municipal, mantenir i impulsar l’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol, vetllar per l’ampliació de l’oferta educativa i formativa al territori i valorar la creació d’un consistori infantil que permeti que els nens i nenes s’impliquin en la vida del poble i facin d’enllaç entre l’Ajuntament i els diferents centres educatius. Potenciar els recursos de què disposem a Prats de Lluçanès com el museu i altres espais històrics acostant-los a les escoles i dotant-los d’un projecte educatiu. Potenciar la col·laboració de l’Ajuntament amb la Universitat de Vic per impulsar estudis, cursos o iniciatives al nostre poble i comarca.

Joventut

Fomenta l’associacionisme, la participació dels joves facilitant recursos per a l’oci i el temps lliure i es dóna suport a la formació socio-cultural i ocupacional. Planificació de l’Espai Jove, gestió del Casal del Jovent, del programa PIDCES, de la Taula de drogues, del Consell municipal de Joventut i del Lloguer jove.