29 C
Prats de Lluçanès
diumenge, 21 de juliol de 2019
Inici Ajuntament Privat: Regidories Acció Social, Comunicació, Societat de la Informació i Salut

Acció Social, Comunicació, Societat de la Informació i Salut

Anna Plans i Canal – ERC

Nascuda el 1980. Diplomada en Turisme i Empresarials. Parlo 5 idiomes: Català, castellà, anglès, francès i italià. Vinculada en vàries associacions de Prats de Lluçanès, membre de la Plataforma El Lluçanès És Comarca. He treballat al sector hoteler i treballo al sector bancari des del 2003.

Podeu contactar a través del formulari de contacte:

  Accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat d'aquesta web.

Acció Social

Festa en homenatge a la Gent Gran, promoció dels itineraris i parcs de salut, educació a favor dels hàbits saludables i el benestar de la tercerda edat, Consell assessor SAIAR, atenció individual, familiar i comunitària, benestar de la infància i l’adolescència, atenció a les persones amb discapacitats físiques i psíquiques, marginació social i immigració, prevenció de la delinqüència i programa de la dona.

Comunicació

Responsable de difondre l’acció de govern de l’Ajuntament i per tant, fer-lo més propers als veïns. Té el repte de facilitar la millor de la comunicació interna entre les àrres internes del Consistori. Es dóna suport i s’assessora a l’equip de govern i es planifiquen estratègies de participació i comunicació. Per això, es disposa de diverses eines de comunicatives, es treballa la relació amb els mitjans de comunicació i es gestiona la publicitat i se segueixen els criteris de transparència i qualitat de la comunicació local pública.

Societat de la Informació (SIC)

Serveis informàtics, oficina virtual, promoció d’eines de comunicació associades a les noves tecnologies i a les xarxes socials, oficina virtual i promoció de les noves tecnologies a la població: 4G, Wifi i fibra òptica.

Salut

En general, qualsevol activitat adreçada a assolir millores en la salut pública, higiene i salubritat. Parcs de salut, relacions amb el Centre d’Atenció Primària (CAP), control de la legionel·losi en equipaments municipals de risc i interlocució amb l’Agència de Salut Pública de la Generalitat.