Aquest mes de juny han engegat diverses activitats a l’Espai social de la gent gran de Prats. Aquest dijous ja comença l’activitat de gimnàstica a càrrec de Cristina Sellas que es farà tots els dijous de 3 a 4 de la tarda. El preu per a tot el mes és de 7 euros per a les persones usuàries i de 8 euros per la resta.
També es posa en marxa el taller de benestar emocional, que comptarà amb quatre sessions els dies 3, 10 i 17 de juny i 1 de juliol. L’horari serà de 2/4 d’11 a 12 del matí. La tallerista serà la Teresa Duran. El preu són 10 euros per les persones usuàries i 13 euros preu general).
I finalment, de cara al dimecres 9 de juny es posarà en marxa el taller de ioga, a càrrec d’Izel. S’impartirà durant els mesos de juny i juliol. El preu per a tot el mes són 7 euros i el preu general 8 euros.
Les inscripcions es poden fer per Internet al web https://pratsdellucanes.cat/cursos/ o presencialment a l’Ajuntament de Prats, en horari d’obertura d’oficines. Per a més informació podeu trucar al 938 56 03 15.