Des de la regidoria d’Acció Social, aquest mes de novembre s’engega el projecte ‘Tardes del Món’. El projecte consisteix en realitzar un cicle d’activitats entorn a diferents contes tradicionals d’arreu del món per fomentar la interculturalitat i mostrar la diversitat cultual del municipi. Es desenvolupa en col·laboració amb Gaudir d’Art i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Així ho detalla la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, ‘Tardes del món vol posar en valor la diversitat social i promoure la convivència entre el veïnatge, així com fomentar la integració de les persones nouvingudes al nostre poble.’

La primera sessió serà el 27 de novembre a les 5 de la tarda a l’Espai. S’explicarà el conte de Nigèria “El riu Oné”, Yoruba i anirà a càrrec de Victòria Onakoya i Gaudir d’Art. Està destinat a infants a partir de 5 anys i al taller caldrà portar una samarreta blanca per pintar.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic acciosocial@pratsdellucanes.cat o al telèfon 938560100.

La segona sessió del cicle se celebrarà el dia 3 de desembre amb contes amazics, amb la presentació del llibre “Abrid: El fantàstic món dels contes Amazics” i anirà a càrrec de Ilyas Azzarouali. El cicle comptarà amb més sessions que s’aniran informant pels canals habituals.