Un any més, Prats mostra la seva vessant solidària organitzant diferents activitats per tal de recaptar diners que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 del 19 de desembre sobre les malalties mentals.

El primer acte previst és la xerrada ‘Fem visibles les malalties mentals’ a càrrec del metge de família de l’Equip d’Atenció Primària del Lluçanès, Miquel Casadevall i Ginestet. Se celebrarà dimarts 14 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda a l’Espai Social de la gent gran.

Els actes continuaran dissabte 18 de desembre amb la xocolatada que es farà a la plaça de l’Església a les 10 del matí. El preu del tiquet costarà 2 euros.

A les 9 del vespre, a l’Església parroquial de Prats, se celebrarà el Concert de Nadal amb la Coral Contratemps i els cantants Marcel Casellas (tenor), Eva Solà (soprano) i Jordi Gonzalez (Pianista). L’entrada del concert tindrà un cost de 5 euros.

La regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny vol agrair a totes les persones voluntàries i empreses que han col·laborat per poder fer les activitats.