Els usuaris del Centre de Dia Bonasort i de l’Espai Social de la Gent Gran han participat en tota mena d’activitats durant aquestes festes nadalenques.

El passat 14 de desembre, els usuaris del Centre de Dia Bonasort van anar a veure el Petit Pessebre Vivent de la Residència Nostra Senyora de Lurdes.

El 19 de desembre, els alumnes de l’Institut Castell del Quer van visitar el Centre de Dia i van fer manualitats nadalenques amb els usuaris.

El 20 de desembre, els infants del cicle inicial i infantil de l’Escola FEDAC van visitar els usuaris del Centre de Dia i els van obsequiar amb el recital del vers de Nadal.

Tots seguit, juntament amb la Coral Sant Jordi, els alumnes de cicle mitjà i superior van fer una cantada de nadales intergeneracional.

L’endemà, el dia 21 de desembre, van ser els infants de l’Escola Lluçanès el qui van cantar les nadales conjuntament amb la Coral Sant Jordi.

La Torronada enguany es va celebrar el divendres 23 de desembre. Després del berenar de coca i torrons, els cantaries de la Coral Sant Jordi oferiren un bon repertori de nadales als usuaris del Centre de Dia.

Durant totes les festes, del 24 de desembre al 6 de gener, a la sala petita de l’Espai Social, s’ha pogut visitar el Pessebre fet pels usuaris del Centre de Dia, amb la col·laboració de laMontserrat Gomis.