Prats de Lluçanès va celebrar el passat 7 d’octubre la Festa d’Homenatge a la Gent Gran organitzada des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament.

La festa que va aplegar unes 190 persones, va començar a les 12 del migdia amb la tradicional Missa a l’Església Parroquial de Sant Vicenç, acompanyada de la Coral Sant Jordi de Prats. A les ofrenes, ja habituals en la celebració, hi van participar: Pilar Oró, Montserrat Perarnau, M. Carme Font, Ramon Besora, Xavier Cortada, Anna M. Viñas, i l’alcalde de Prats, Isaac Peraire. També hi van col·laborar l’hereu de Prats, Marc Puig i la pubilla, Carla Cots.

Tot seguit, al pavelló es va gaudir del dinar de la festa, gratuït pels majors de 65 anys residents al municipi. En aquesta ocasió es va homenatjar Maria Manubens i Josep Casas, de 93 i 89 anys respectivament, per ser les dues persones més grans de la Festa que no havien estat reconegudes anteriorment.

A continuació, el Grup de Danses La Farandola del C.E.R. L’Escala, van oferir una demostració de danses d’arreu de Catalunya oberta a tothom.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix a tothom qui hi va participar i col·laborar.

ÀLBUM DE FOTOGRAFIES DE LA FESTA.